Forslag om afbureaukratisering og regelforenkling blev nedstemt

Forslag om afbureaukratisering og regelforenkling blev nedstemt

20. maj 2022 - kl. 8:00 - af

Onsdag aften behandlede Frederikshavn Byråd et forslag fra Venstres byrådsgruppe om etablering af en gruppe bestående af borgere, medarbejdere, virksomheder og foreninger. Ideen var, at gruppen skulle komme med ideer og forslag til muligheder for afbureaukratisering og regelforenkling. I Venstre mener vi nemlig, at de, der har den daglige berøring med sagerne, sandsynligvis kan pege på relevante tiltag.
Venstres forslag udsprang af en diskussion på det forrige byrådsmøde, hvor det blev vedtaget, at alle byrådets udvalg skal arbejde med netop afbureaukratisering og regelforenkling. Ved vedtagelsen lagde byrådets flertal vægt på at udvalg og byråd skulle have tillid til at forslag om afbureaukratisering og regelforenkling ville komme af sig selv.
Venstres forslag onsdag aften var et forsøg på at hjælpe processen på vej, så alle – borgere, medarbejdere osv – får en nem og overskuelig tilgang til at rådgive byrådets udvalg om områder, arbejdsgange, vaner, der kunne trænge til et eftersyn.
Et flertal i byrådet kunne ikke støtte Venstres forslag – en enkelt mente faktisk, der var tale om ekstra bureaukrati – og det tager Venstre naturligvis til efterretning.

Det, vi nu vil gøre, er så i stedet at skubbe på i de politiske udvalg og løbende sikre, at der evalueres på udvalgenes succes med afbureaukratisering og regelforenkling, så vi opnår, at borgerne rent faktisk oplever en afbureaukratisering i Frederikshavn Kommune.

Jan Bjeldbak
Venstres byrådsgruppe

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forslag om afbureaukratisering og regelforenkling blev nedstemt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER