Vil du vide mere om forsvarsforbeholdet og dets eventuelle afskaffelse?

Vil du vide mere om forsvarsforbeholdet og dets eventuelle afskaffelse?

19. maj 2022 - kl. 10:58 - af

Der er åbent møde om folkeafstemningen om forsvarsforbeholdet d. 24. maj kl. 19. Mødet arrangeres af Den Konservative Vælgerforening i Frederikshavnkredsen og er åbent for alle. Der vil være oplæg ved pensioneret oberst Flemming Agerskov, som var kandidat for Det Konservative Folkeparti ved kommunalvalget.

Derefter er der mulighed for debat og spørgsmål.

Af hensyn til arrangement og forplejning er der tilmelding. Det sker til Thomas Rugholm på thomas@tcss.dk senest lørdag d. 21.maj.

Mødet foregår i Siloen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vil du vide mere om forsvarsforbeholdet og dets eventuelle afskaffelse?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER