Kim Madsen trækker sig som forbrugerrepræsentant ved Frederikshavn Forsyning

Foto: Henriette Maj Pedersen, Tv2 Nord

Kim Madsen trækker sig som forbrugerrepræsentant ved Frederikshavn Forsyning

17. maj 2022 - kl. 12:20 - af

Direktør Kim Madsen, Frederikshavn Boligforening, har i dag besluttet at trække sig som forbrugerrepræsentant ved Frederikshavn Forsyning.

Årsagen er den kritik og omtale, der har været i medierne, som risikerer at skade boligforenings omdømme. Det sker efter, at TV2 Nord mandag aften kunne fortælle, hvordan boligforeningen havde sikret direktøren valgsejren ved at anvende målernumre fra såkaldte blinde eller herreløse målere i foreningens vaskekældre. Frederikshavn Boligforening brugte også beboernes stemmer i en række afdelinger til at stemme på Kim Madsen. Det skete uden at orientere beboerne eller afdelinger om det, ligesom man heller ikke havde indhentet fuldmagt til det.

– Vi er i dialog med BL – Danmarks Almene Boliger for at få en juridisk afklaring på, om der er sket fejl i forbindelse med afgivelse af stemmer fra Frederikshavn Boligforening. Vi har gjort brug af stemmeretten til valget efter vores bedste vurdering af reglerne på området, og vi har handlet i god tro. Skulle vi have begået fejl i forhold til de gældende regler, beklager vi og indretter os efter dette fremadrettet, lyder det fra bestyrelsesformand Fie Mølholt fra Frederikshavn Boligforening.

3 kommentarer til “Kim Madsen trækker sig som forbrugerrepræsentant ved Frederikshavn Forsyning” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Kim Madsen trækker sig som forbrugerrepræsentant ved Frederikshavn Forsyning”

 • John W. Sørensen

  Jeg tror ikke at Fie Mølholt behøver høre BL om noget som helst. Det der er foregået er valgsvindel så det basker, alle involverede burde trække sig fra de stillinger de har.
  Det stinker rigtig fælt.

 • Louise Kragh Ottesen

  Fie burde om nogen tage konsekvenserne af hendes inkompetence som formand. Hun har siddet i den bestyrelse i så mange år at hun burde vide hvad ansvar hun har. Men problemet er at ingen i den bestyrelse nogensinde har rettet deres ansvar alvorligt. Ja jeg har selv siddet der og ved af erfaring hvordan det foregår.
  Souschefen – den kommende direktør kan da ikke blive direktør, efter han har udtalt at det er kutyme at stjæle stemmer. Hvad har de ellers stjålet fra beboerne? Ud over alt det de har fået betalt.

 • Jonas Thomsen

  Hvad stemmer min vaskemaskine næste gang?

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kim Madsen trækker sig som forbrugerrepræsentant ved Frederikshavn Forsyning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER