Venstre ønsker udvalg nedsat til at se på regelforenklinger

Venstre ønsker udvalg nedsat til at se på regelforenklinger

14. maj 2022 - kl. 7:56 - af

Venstres byrådsgruppe har anmodet om at få en ”initiativsag” sat på dagsordenen for det næste møde i Byrådet den 18. maj. Sagen vedrører afbureaukratisering, regelforenkling og innovationsprocesser.

På byrådsmødet i april blev det vedtaget, at alle udvalg skal arbejde med ”afbureaukratisering, regelforenkling og innovationsprocesser”. Dette skal ske for at gøre ”tingene smidigere og lettere for borgere, ansatte og virksomheder”.

I Venstre hilses dette initiativ velkommen, og partiet ser frem til arbejdet i udvalgene, men savner efter sidste byrådsmøde fortsat, at der udstikkes rammer og mål for processen.

Venstre stiller derfor forslag om, at der nedsættes et såkaldt §17, stk. 4-udvalg under Økonomiudvalget. Udvalget skal bestående af borgere, medarbejdere, foreninger, virksomheder og andre, der kan vise vejen til områder, arbejdsgange, vaner mv., hvor der kan være brug for ”afbureaukratisering, regelforenkling og innovationsprocesser”.

Tekst: Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Venstre ønsker udvalg nedsat til at se på regelforenklinger' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER