Fantastisk nyhed fra 2004 med uforlignelig udsigt

Fantastisk nyhed fra 2004 med uforlignelig udsigt

14. maj 2022 - kl. 5:32 - af

EDC Lars Jensen: Hvis man absolut skal vælge, må det være beliggenheden, der vinder. For selvom dette skønne fritidshus i Lyngså Strand er både lyst, hyggeligt og rummeligt, så må det moderne bud på en sommerhusklassiker alligevel se sig slået af sin eminente placering, hvor I kan nyde udsigten både til vandet og til hestene på nabomarkerne, som grænser op til jeres grund.

Beliggenheden hører til Lyngsås bedste, for der er ikke mange sommerhuse i området, der kan tilbyde udsigt til klitterne og Kattegat. Med den frie markudsigt i syd skyder den samlede herlighedsværdi helt i vejret, og i tillæg får I blot 300 meter til stranden samt 9 kilometer til Sæby.

Men selvom området er rigt på udflugtsmuligheder både i det små og store, er det først og fremmest et fritidshus, hvor man har lyst til at være. Sommerboligen er en del af en lille gruppe på syv, og mens træerne har fået lov at vokse sig høje og tætte mod vejen og den enkeltstående nabo, er haven holdt åben i syd og øst – for udsigtens skyld, naturligvis. Også husets arkitektur åbner fritidsboligen op mod syd, og en sidegevinst til den eminente udsigt er et fremragende lysindfald. Og selvom grunden er på hele 1.188 m2, er haven meget nem at passe.

Fritidshuset er bygget i 2004 med de traditionelle sommerhuse som forbillede. Derfor er der tale om et hyggeligt træhus, der dog ikke går på kompromis med komfortniveauet. Med 117 m2 er pladsen gavmild, og den fine indretning accentueres af detaljer som loft til kip og hvidmalede bjælker. Husets praktiske u-form skaber en naturlig opdeling, hvor den ene ende er indrettet som værelsesafdeling. De tre værelser suppleres af det store badeværelse, som har både bruseniche, spabad og tilknyttet sauna. Med så meget wellness i baderummet er det praktisk tænkt, at der også er tilføjet et ekstra toilet.

Opholdsrummet er en åben fornøjelse, som inkluderer det pæne Kvik-køkken. Flere havedøre skaber god forbindelse til terrassen udenfor, og i skumringstimen kan I nyde udsigten til hestene, mens ilden får fat i brændeovnen. Med gulvvarme i hele huset er den dog mest en fornøjelse frem for nødvendighed.

Huset er desuden tilknyttet udlejning gennem Sol og Strand et par uger om året – men lad os tage detaljerne ved en fremvisning. For udsigten skal opleves i virkeligheden.

Adresse: Henriksvej 14, Lyngså, 9300 Sæby

Mægler: Cathrine Frahm Færløv

Sagsnr. 93005993

Type: Fritidshus

Boligareal: 116 m2

Grundareal: 1.188 m2

Rum: 4

Værelser: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 2004

Pris: 2.098.000 kr.

Ejerudgifter: 1.793

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fantastisk nyhed fra 2004 med uforlignelig udsigt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER