Tom Oxager udgiver den 5. bog om Skurvogns- detektiven og Ole Thorvaldsen

Tom Oxager udgiver den 5. bog om Skurvogns- detektiven og Ole Thorvaldsen

13. maj 2022 - kl. 4:00 - af

Tom Oxager udgiver midt i sommerferien den 14. juli 2022 en ny roman. Han inviterer derfor til bogreceptionen på Sæby Bibliotek fredag den 5. august kl. 15.

SKUR er femte bog i serien om Skurvogns- detektiven og Ole Thorvaldsen.

Ole har nok at se til for han må ofte ned til sin kæreste Annabelle i Provence, hvor tiden for ham flyver afsted med at passe hus, lave mad og skrive på sine krimier. Pludselig bliver han nærmest slået til lirekassemand, og alt ændrer sig.

Kasper og Sabrina møder mange udfordringer. Et skæbnesvangert angreb fra luften. Kidnapning af en ung kvinde. Nye samarbejdspartnere. Et par voldsomme hævnakter, der viser sig at have tråde til militæret og tilbage i tiden. Omstændighederne kræver et nyt hovedkvarter.
Ind imellem er der heldigvis åndehuller, og plads til små og festlige sammenkomster både i Vendsyssel og i Frankrig.

Tom Oxager er fløjtende frankofil, men bor og skriver, som oftest, i det dejlige Sæby i Vendsyssel. Når han midt i november ser, at alle træerne har smidt deres blade, længes han igen mod sydens sol i Provence, hvor han kan sidde under platanerne med en pastis.

Handlingen i mange af hans bøger udspiller sig både i Danmark og Frankrig.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tom Oxager udgiver den 5. bog om Skurvogns- detektiven og Ole Thorvaldsen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER