Charlotte åbner ny butik med krea- og loppehjørne

Charlotte Grønning

Charlotte åbner ny butik med krea- og loppehjørne

11. maj 2022 - kl. 16:49 - af

Onsdag den 1. juni åbner Charlotte Grønning en ny butik ‘Krea & Loppehjørnet – By Grønning’ i Tvis Køkkens gamle lokaler på Gl. Aalborgvej 3A i Sæby.

Charlotte bor i Frederikshavn og er tidligere socialpædagog, men muligheden åbnede sig for at gå i en anden retning. Hun har længe drømt om at bygge en virksomhed op, hvor hun kombinerer samvær, kreativitet og bæredygtighed.

– Krea & Loppehjørnet – By Grønning konceptet lægger vægt på glæden og hyggen omkring genbrug, garn og stof. Vi har skabt rum til at fantasien kan løbe i alle retninger og at kreativiteten kan udfolde sig bredt i vores krea-hjørne med en kop kaffe. Alt imens du også kan kigge ind i vores secondhand afdeling, hvor du har mulighed for at gøre en god handel, lyder det fra Charlotte Grønning og fortsætter;

– Byder sommeren på oprydning i skab og skur, så står vi klar med en hylde eller reol, som du kan leje og udsmykke med dit guld. Alt sammen med glæde og gevinst for dig og dine købere. Jeg glæder mig oprigtigt meget til at åbne min nye hyggelige butik.

I løbet af sommeren har butikken åbent i hverdagen fra 10-17, lørdag fra 10-15 og søndag fra 11-15.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Charlotte åbner ny butik med krea- og loppehjørne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER