Et kæmpe påskeæg i Sæby Kirke

Et kæmpe påskeæg i Sæby Kirke

28. marts 2022 - kl. 11:58 - af

Der er også en kæmpe lang påske-løber i kirkerummet til ”Gud og spaghetti”. Nu løber det vist af med dem i Sæby Kirke?

Ja, i ugen op til og i påsken bliver der en 22 meter lang påske-løber i Sæby Kirke, der fortæller om en af årets vigtigste højtider: Påsken.

Onsdagen før Palmesøndag den 6. april er der børnegudstjeneste kaldet ”Gud og spaghetti” om påsken. Her vil der være et kæmpe påskeæg fyldt med påsketing. Og børnene vil kunne vandre op ad påskeløberen og se alle de spændende billeder af sølvpenge, æsellort, nagler. Og masser af påskeliljer. Det er påske. Alting springer ud. Vil man gerne høre om, hvorfor vi fejrer påske og om hvorfor det, der skete i påsken, er verdenshistoriens vigtigste nyhed? Så skal man komme til ”Gud og spaghetti” onsdag den 6. april.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Et kæmpe påskeæg i Sæby Kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER