Rummelig grundmuret og særdeles velindrettet familievilla

Rummelig grundmuret og særdeles velindrettet familievilla

23. januar 2022 - kl. 6:27 - af

Med 4 værelser og 2 badeværelser.

Søger I en rummelig villa i den attraktive Nordby i Sæby, så er her en skøn villa på Chr. Limkildes Vej 3 med 4 værelser og 2 badeværelser, hvilket gør den særdeles velegnet til den store familie.

Det er en grundmuret villa, som er gennemtænkt til mindste detalje. Man kommer ind i en rummelig entré med garderobeplads fra den nordlige side af huset. Herfra er der dør til et lækkert bryggers med god skabsplads, vaskemaskine og tørretumbler samt bordplade med underskabe og vask. I begge rum er der store naturfarvede gulvklinker, som fortsætter ind i det skønne køkken/alrum. Her er plads til langbord og udgang til den store flisebelagte terrasse mod syd/vest. Køkkenet er med flotte hvide låger og lækker sort komposit bordplade. Fra alrummet er der fransk dør til hyggelig opholdsstue med store vinduespartier til haven. Fra alrummet er der ligeledes adgang til kontor og husets masterbedroom. Et dejligt værelse med vindue mod øst og direkte adgang til garderobegang og videre til stort lækkert badeværelse med hjørnebadekar, muret bruseniche og pænt skabsarrangement med terrazzobordplade og formstøbt vask.

I den anden ende af huset finder man børneafdelingen med to identiske værelser og badeværelse med muret bruseniche i samme stil som det store badeværelse. I værelserne og stuen er der flot lyst parket på gulvet.

Som ekstra luksus er der i husets gavl integreret garage på 36 m2 med plads til både bil og hobby. Her finder man teknikskabet og loftslem til opbevaringsloft med gangbro. Der er selvfølgelig el-port fra indkørslen samt vinduer og dør.

Villaen er opført i 2006 bygget af KFS Boligbyg i gode vedligeholdelsesfri materialer. Flot gyldenrød facadesten og gesimser samt antracitgrå træ-alu vinduer. Grunden er udnyttet helt perfekt, idet huset er placeret længst mod nord, så man har dejlig have og velanlagt terrasser mod øst, syd og vest. Således har man mulighed for sol hele dagen. Haven er anlagt af et havearkitektfirma og her har det også været vigtigt, at den var så vedligeholdelsesfri som muligt. Flotte stenbede med granitskærver er kombineret med farverigt staudebed og stedsegrønne buske.

Villaen er placeret i et roligt område i den nordlige del af Sæby med kun 300m til Nellemanns have og kort afstand til stranden på blot 650m.

Pris: 2.895.000

Udbetaling: 145.000

Ejerudgifter pr. måned:  2.323

Energiklasse: C

Boligareal: 145 m2

Grundareal: 953 m2

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rummelig grundmuret og særdeles velindrettet familievilla' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER