Asger Mortensen stopper i politik

Asger Mortensen stopper i politik

21. januar 2022 - kl. 11:34 - af

Venstre i Frederikshavn Kommune har modtaget besked fra Asger Mortensen om, at han desværre har fået konstateret uhelbredelig kræft. Asger ønsker derfor, med øjeblikkelig virkning, at stoppe sit politiske virke.

Det er en virkelig trist besked og vi håber og vil naturligvis alt det bedste for Asger, siger formand for Venstre i Frederikshavn Kommune Louise Jæger. Hun fortsætter og siger, at Venstre har fuld respekt for Agers beslutning om at hellige sig familie og livet uden politik.

Venstre’s byrådsgruppe vil derfor fremover bestå af: Mette Hardam, Lone Haugaard, Jan Bjeldbak, Jens Borup, Peter Sørensen og Thomas Jørgensen.

Thomas Jørgensen ser frem til, trods omstændighederne, at træde ind i byrådet.

Gruppen vil snarest muligt samles og snakke en eventuel omkonstituering af medlemmer i udvalgene.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Asger Mortensen stopper i politik' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER