Kunst i kirken – for børn

Kunst i kirken – for børn

20. januar 2022 - kl. 5:40 - af

Når man træder ind i Sæby kirke bliver man mødt af et smukt kirkerum, og løfter man blikket kan man få en oplevelse af, at man er trådt ind i en kæmpe tegneserie. De flotte udsmykninger i kirkens loft byder på fortællinger, farver og fantastiske dekorationer.

I januar starter et nyt tilbud i Sæby kirke for børn, der har lyst til at tegne og male, og lære meget mere om, hvordan man gør.  Kirsten Johansen, som er ny kirke og kulturmedarbejder i Sæby kirke, starter en ny klub for børn og unge onsdage kl. 16 – 17.30 i Klosterfløjen.

Kirsten har i mange år undervist børn, unge og voksne i maleri, og hun glæder sig til at dele glæden ved at tegne og male, og til sammen at gå på opdagelse i fortællingerne i kirkens loftsmalerier. Alle kan være med! Der lægges ud med små lette øvelser, som alle kan få noget godt ud af. Når man sidder og maler sammen med andre, bliver man inspireret af hinanden, og der opstår ofte hyggelige snakke hen over maleriet. Det er en dejlig måde at være sammen på.

Det er gratis at være med, man skal blot tilmelde sig til Kirsten Johansen på tlf. 29 32 26 85.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kunst i kirken – for børn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER