Flot og rummeligt træhus fra 2010 – bygget i cedertræ

Flot og rummeligt træhus fra 2010 – bygget i cedertræ

15. januar 2022 - kl. 5:37 - af

home Sæby – Læsø: Velegnet til den større familie med 4 værelser og 2 badeværelser.

Her udbydes et stort fritidshus på Rimmevej 8 i Lyngså i et roligt område med skøn natur.

Fritidshuset er opført i 2010 i cedertræ, med Velfac alu.vinduer i antracitgrå og med sort tag. Der er træbelægning hele vejen rundt om huset, og der er anlagt flere gode terrasser, som er delvist overdækkede. Altså er der mulighed for at nydes solen fra tidlig morgen til sen aften.

Et flot boligareal på 169 m2, der rummer fire soveværelser med dobbeltsenge og to badeværelser. Boligen byder velkommen i flot lys entré med gode skabe og garderobeplads. Entréen fungerer også som fordelingsgang til to af boligens værelser og badeværelse. Det ene er masterbedroom med adgang til eget badeværelse.

Boligens home-SPOT er helt klart det flotte lyse opholdsrum, med store vinduespartier, loft til kip og rigtig god plads. Rummet indeholder dejligt køkken med rig mulighed for at anrettet en gourmetmenu, da der bl.a. er alm. ovn og combiovn, samtidig med, at der også er plads til at indrette en lille spisekrog. Der er åbent alrum, som er indrettet med langbord, tv-stue og afslapningsplads, hvor udsigten kan nydes imens varme sikres fra den hyggelige brændeovn. I forlængelse af alrummet er der desuden to fine soveværelser, hvor der er udgang til terrassen fra dem begge.

Fritidshuset rummer ligeledes et bryggers, med separat indgang og et viktualierum. Til huset er der desuden opført et flot stort udhus, som er indrettet med tre selvstændige rum og derfor er yderst anvendeligt til mange formål. Endvidere er der opført et brændeskur og drivhus.

Kort fortalt – et rummeligt og mulighedsrigt fritidshus, der i dag anvendes til fast bolig for sælger, men som også er et oplagt dele- eller udlejningshus, da der er plads til flere familier.

Fritidshuset er placeret på en stor grøn naturgrund, der er nem at vedligeholde, samtidig med, at der er skøn udsigt ud over markerne fra flere af husets terrasser.

Luft til vand varmepumpe og gulvvarme i hele huset.

Pris: 2.295.000

Udbetaling: 115.000

Ejerudgifter pr. måned: 1.979

Boligareal: 169 m2

Grundareal: 4.471 m2

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flot og rummeligt træhus fra 2010 - bygget i cedertræ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER