Hyggeligt stuehus med velindrettet garage og værksted

Hyggeligt stuehus med velindrettet garage og værksted

9. januar 2022 - kl. 6:01 - af

home Sæby – Læsø: God beliggenhed lige uden for Dybvad, Idskovvej 63.

Drømmer I om en rummelig bolig i landlige omgivelser, mulighedsrig garage/værksted og cykelafstand til skole, samt skolebus lige udenfor døren? På Idskovvej og under 3 km. til skole og by er denne fine ejendom beliggende. Stuehuset er løbende renoveret og fremstår i fin og velholdt stand.

Der er et samlet boligareal på 176m2 fordelt på to plan og med en opdeling, hvor førstesalen er oplagt til børne/teenageafdeling.

Stueplan har gulvvarme i alle rum og byder velkommen i rummeligt bryggers med integreret vaskefaciliteter og mulighed for at indrettet grovkøkken. Her er adgang til stort badeværelse, der er indrettet med vask i rummeligt skabsmiljø, toilet og bruseniche. Herefter træder I ind i den resterende del af huset, der rummer et hyggeligt køkken med rig mulighed for at tilbedere og anrette en gourmetmenu, der kan serveres til gæsterne ved spisebordet, som er placeret i alrummet i forlængelse af køkkenet. I alrummet er brændeovnen placeret og sikrer hyggen og varmen i hele denne afdeling. Fra alrummet er der rummeligt areal ind til stuen, der er indrettet med sofa og tv-hygge. Der er flot hvid trappe til førstesalen, samt adgang til fin forgang med gode skabe, hvor gæsterne kan bydes velkommen. Slutteligt er der et lyst soveværelse med god plads til dobbeltsengen og skabsvæg.

Førstesalen har rummelig repos, hvor det er muligt at indrette kontor eller lille stue. I begge ender er der to værelser i god størrelse. Det ene er opdelt af skorsten fra brændeovnen, der afgiver en skøn varme til rummet. Der er desuden toilet med vask.

Generelt er stilen i huset fint gennemgående, både ift. valg af elementer, materialer og farver. Der er hvide lofter med bjælker og loft til kip på 1. salen. Hvide vægge, døre og karme.

Til huset hører rummelig garage og værksted, der er yderst anvendeligt til flere formål, da der er høj port, kartoffelkælder og praktisk opdeling til bl.a. fyrrum.

Haven er nem at vedligeholde og grunden er afgrænset med plankeværk og hæk hele vejen rundt. Det er således muligt ugeneret at nyde solen på flere sider af huset.

Alt i alt en flot ejendom til en fin pris til jer, der gerne vil bo lidt uden for byen.

Pris: 995.000

Udbetaling: 50.000

Ejerudgifter pr. måned: 1.665

Energiklasse: D

Boligareal: 176 m2

Grundareal: 1.231 m2

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hyggeligt stuehus med velindrettet garage og værksted' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER