God ide at bestille tid til MitID

God ide at bestille tid til MitID

7. januar 2022 - kl. 11:52 - af

Der er i øjeblikket rigtig mange, der skal have hjælp til at skifte fra NemID til MitID, og derfor åbner Borgerservice i Frederikshavn Kommune i en periode for tidsbestilling til MitID om onsdagen i Frederikshavn.

Hvis du har fået besked om at skifte fra NemID til MitID via din netbank, så er du velkommen til at bestille tid hos Borgerservice i Frederikshavn, Sæby og Skagen, lyder opfordringen fra Bibliotek & Borgerservice i Frederikshavn Kommune.

Det er der allerede rigtig mange, der benytter sig af, og det giver ekstra travlhed i Borgerservice, derfor vil der i en periode være yderligere mulighed for at bestille tid til MitID om onsdagen, gældende fra onsdag den 12. januar, kl. 10-14, men kun hos Borgerservice i Frederikshavn.

– Vi kan kun opfordre til, at man, også for sin egen skyld, bestiller tid til MitID, så man undgår alt for lang ventetid, forklarer afdelingsleder Gitte Kaasing Trolle Munk, i det hele taget kan vi kun opfordre til, at man benytter sig af muligheden for at bestille en tid, når man har et ærinde i Borgerservice, lyder opfordringen.

Hvis der er problemer med at få bestilt en tid, kan man kontakte den Digitale Hotline.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'God ide at bestille tid til MitID' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER