40 års jubilæum hos Automester i dag

40 års jubilæum hos Automester i dag

6. januar 2022 - kl. 16:10 - af

Hos Automester i Sæby kan de i dag fejre Allan Olsens 40 års jubilæum.

Allan startede som afløser hos firmaet den 6. januar 1982 og havde ingen planer om at blive fastansat, men det blev han, da han fandt stor interesse i emnet. 25 år gik og den daværende ejer Svend skulle på pension. Han overlod firmaet til Allan og nu er 40 år fløjet afsted.

– 40 år flyver afsted, når man kan lide, det man laver. Vi havde planlagt en stor jubilæumsfest i dag, men vi har valgt at udsætte den lidt pga. Corona. Desværre blev min 50 års fødselsdag også aflyst dengang værkstedet brændte, men vi håber det snart lykkes med en fest, fortæller Allan Olsen til SaebyAvis.

Allan regner med at være hos autoværkstedet i mange år endnu og føler sig slet ikke udbrændt. Han har dog én i kikkerten, som måske engang skal overtage værkstedet.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '40 års jubilæum hos Automester i dag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER