Kære hunde og hundeejere

Kære hunde og hundeejere

16. december 2021 - kl. 15:36 - af

Hundeskoven i Sæby er lukket i morgen den 17. december, da der skal laves flere forandringer i hundeskoven.

Årsagen er, at der skal plantes erstatningsskov for erhverv på 1,1 hektar i skoven. Essensen heraf er, at der bliver skabt nogle nye åbne områder og “pladsdannelser” i skoven, som markeret på billedet nedenfor. De gule linjer er eksisterende stier og de grønne er nye, der skal anlægges med grus.

De nye ændringer bliver lavet henover vinteren og bl.a. i morgen den 17. december, hvor vejret passer til det.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kære hunde og hundeejere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER