Ulla Astman: Coronavinterpakken

Ulla Astman: Coronavinterpakken

7. december 2021 - kl. 5:21 - af

Kommentar fra regionsrådsformand Ulla Astman til den netop indgåede aftale om coronavinterpakken, som blev indgået søndag aften.

– Vinterpakken kan være med til at få vores sygehuse godt igennem en ekstra svær tid med mange udskudte behandlinger, og hvor vi har flere akutte patienter end normalt samtidig med, at vi også har flere coronapatienter.

Det presser samlet set sygehusene og vores personale, så det er glædeligt, at vi nu får økonomiske midler til at håndtere vinterpresset, siger regionsrådsformand Ulla Astman og fortsætter:

– En regional udmøntning sammen med de faglige organisationer er et klogt valg, da behovene er forskellige og skal sikre både fastholdelse og rekruttering af dygtige medarbejdere, siger regionsrådsformand Ulla Astman.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ulla Astman: Coronavinterpakken' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER