Home åbner en låge til et nyt hjem hver dag frem til jul

Foto: Palle Peter Skov

Home åbner en låge til et nyt hjem hver dag frem til jul

5. december 2021 - kl. 13:55 - af

Er du på boligjagt? Eller bare nysgerrig? Så har du nu mulighed for at komme tæt på 24 spændende jule-boliger hos home Sæby-Læsø og vinde lokale præmier.

Julen er over os, og mange tror, at boligmarkedet er ved at gå i vinterhi. Men der bliver skam også handlet boliger i december, og home i Sæby-Læsø har derfor valgt at lave en julekalender med 24 låger, hvor der hver dag gemmer sig en ny, spændende bolig, som du kan gå på opdagelse i.

Den sjove julekalender kører på Facebook, og hver dag skal man svare på dagens spørgsmål for at være med i lodtrækningen om fine præmier.

”Vores sælgere synes, det er et sjovt tiltag. De er imponerede over, at vi holder dampen hele vejen frem til den 24. december,” fastslår Henrik Thomsen, der selv agerer julemand på billederne til de 24 boliger i julekalenderen.

Helt lavpraktisk foregår konkurrencen altså på Facebook, hvor der hver dag åbnes en ’dør’ til et af de 24 huse, der alle præsenteres med et ’julet’ billede både i avisen og på home.dk, forklarer Charlotte Skræm, home Sæby-Læsø.

Huset beskrives på Facebook med en hyggelig ’nissetekst’, og der stilles et spørgsmål, som deltagerne i konkurrencen skal besvare.

Hver dag trækkes der lod blandt deltagerne om en æske chokolade fra Anton Berg, og hver gang man deltager i løbet af ugen, lægges der et lod i puljen om at vinde ugens adventspræmie, som i den første uge er et gavekort til Restaurant Hjørnet til en værdi af 500 kr. De kommende adventsgaver vil være mini Kaj Bojesen abe fra Kop og kande samt en lækker kurv fra Ostefruen til en værdi af kr. 600.

”Vi har simpelthen haft det så sjovt med at lave det her set-up, og vi håber at mange vil quizze med,” siger Charlotte Skræm fra home Sæby-Læsø.

home Sæby-Læsøs udstilling er også prydet af julekalenderen. De 24 huse præsenteres i fuld juleudsmykning med rensdyr, julestokke, sne og mange flere juleting i Vestergade 43.

ho-ho-home!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Home åbner en låge til et nyt hjem hver dag frem til jul' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER