Rødder & Vinger besøger torvet hver lørdag op til jul

Rødder & Vinger besøger torvet hver lørdag op til jul

3. december 2021 - kl. 9:15 - af

Igennem levende rollespil, både fantasi og historie giver Rødder & Vinger plads til, at alle, uanset alder, køn og etnisitet kan deltage i aktiviteter, hvor der ikke bliver lagt vægt på præstation, men på aktiviteten og fællesskabet.

Rødder & Vinger besøger torvet i Sæby hver lørdag indtil juleaften med fuld tryk på julehygge. Sammen med dem vil julemanden være i sit hus og fortælle julehistorier, tegne og hygge med børn og barnlige sjæle.

I husene vil være boder med jule-håndarbejde, kaffe/kakao, vafler, store flotte klejner og julebag. På torvet bliver bål, som man kan varme sig på og nisser som danser om juletræet til julemusik.

Kl. 11.00 fortæller de juleeventyr. Med Rødder & Vinger bliver der fuldstændig julegak og fjollerier.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rødder & Vinger besøger torvet hver lørdag op til jul' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER