Indsamling af affald er indstillet

Indsamling af affald er indstillet

2. december 2021 - kl. 10:16 - af

Indsamling af affald er påvirket af det voldsomme snefald. Mange veje er fuldstændig ufremkommelige, andre steder er der meget glat. Køretøjerne har været på gaden, men forholdene gør det uforsvarligt for både mandskab og materiel.

Indsamlingen er generelt indstillet, dog gør lokale forhold, at vi kan gennemføre enkelte ruter. Når vi kan genoptage indsamlingen, begynder vi der, hvor indsamlingen blev afbrudt. Der må derfor forventes forsinkelser i de kommende dage.

Fra vores skraldemænd modtager vi mange indberetninger på grundejere, der har forsømt snerydning og glatførebekæmpelse til og omkring affaldsbeholderen. Er der ikke ryddet, kan vi naturligvis ikke gennemføre indsamlingen.

Vi beklager de gener, det måtte medføre.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indsamling af affald er indstillet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER