Spiritus- og narkopåvirket bilist anholdt

Spiritus- og narkopåvirket bilist anholdt

30. november 2021 - kl. 8:09 - af

Lørdag den 27. november om eftermiddagen standsede politiet en varebil til kontrol på E45 i nærheden af Sæby. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren – en 26-årig mand – i at deltage i en narkometer- og alkometertest.

Desværre for bilisten gav begge test udslag. Han havde tilsyneladende indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5. Derudover havde han tilsyneladende indtaget narkotika forud for kørslen.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for både narkopåvirket og spirituspåvirket kørsel.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spiritus- og narkopåvirket bilist anholdt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER