Hotel Viking Aqua Spa & Wellness har gjort det igen

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness har gjort det igen

29. november 2021 - kl. 16:20 - af

Det er blevet mere og mere populært at slappe af og lade op med et besøg i wellness. Men hvor får man den bedste spa & wellness-oplevelse ifølge danskerne? Det er nu blevet afgjort ved en afstemning via SMS.

I år fandt afstemningen sted den 22. til 29. november 2021, og det blev en hæsblæsende og nervepirrende afgørelse mellem vinderne fra 2020, Hotel Viking Aqua Spa & Wellness, og vinderne fra 2019, Comwell Kellers Park.

Det hele blev så tæt, at de endte i en fintælling med udsendelse af bekræftelses-sms’er, og til sidst blev der fundet en vinder, og det blev igen i år Hotel Viking Aqua Spa & Wellness, som løb med sejren.

Hotel Viking vandt med 1502 stemmer, med Comwell Kellers Park i Børkop på en andenplads med 1391 stemmer.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hotel Viking Aqua Spa & Wellness har gjort det igen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER