Nybolig Sæby: NYHED – Centralt beliggende hyggelig villa

Nybolig Sæby: NYHED – Centralt beliggende hyggelig villa

28. november 2021 - kl. 5:55 - af

Kappelhavevej ligger centralt i Sæby på mindre villavej i hyggeligt ældre kvarter. Villaen ligger i gåafstand til bymidten med butikker og spisesteder. I Sæby har man både nærheden til skoven, stranden og det hyggelige torv samt den skønne lystbådehavn, hvor der året rundt er masser af aktiviteter.

Velkommen til nr. 3, her er der en flot forhave med buske og natur sten som gør den nem at holde. Garage med stort brændeskur. Flot trappe op til villaen, hvor man kommer ind i en entré, med trappe til både 1. sal og til kælderen. I stueplan finder man et værelse og badeværelse med bruseniche. Flot spisestue i åben forbindelse til hyggelig stue med brændeovn, her er der udgang til sydvendt terrasse. Køkkenet ligger også i åben forbindelse med stue og her er der udgang til haven. Køkkenet er funktionelt og flot velholdt med alt i hårde hvidevarer. Her er masser af bord- og skabsplads og samtidig er der plads til spiseplads med skøn udsigt over haven. Gulvene i spisestue, stue og køkken er flotte trægulve som er hvid ludbehandlet.

1.salen er indrettet med to næsten identiske værelser, stort soveværelse og et fint badeværelse med brusekabine.

Kælderen indeholder et disponibelt rum med klinker til opbevaring, et disponibelt rum med trægulv begge rum er med varme. Stort vaskerum med plads til både vaskemaskine og tørretumbler, her er der klinkegulv. Stort værksted med ældre Morsø brændeovn, her er der også klinkegulv. Sidst men ikke mindst et viktualierum.

Flot, velholdt lukket have med drivhus, små bede og frugttræer rundt om i haven. I midten af haven er der lavet en fin rund flisebelagt terrasse. Samtidig er der en høj terrasse med trapper op fra haven, der er indgang til stuen, her har man udsigt over haven og med markisen kan man benytte terrassen hele dagen på de skønne sommeraftener. Der er også en hyggelig flisebelagt terrasse op af villaen her er der trappe op til døren i køkkenet.

Lyder det som noget for dig?

Så kontakt os på tlf. 9840 1200 – vi står klar til at fremvise denne skønne villa for dig.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/kappelhavevej/105085/933593

Sag nr.: 933593

Adresse: Kappelhavevej 3, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.348.000, –

Udbetaling: Kr. 70.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.745, –

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 5.824, -/4.972, –

Bolig areal: 134/83 m2

Grund: 577 m2

Stue/vær.: 1/4

Opført: 1946/1965

Energimærke: C

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: NYHED – Centralt beliggende hyggelig villa' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER