EDC Lars Jensen: Velholdt villa i attraktivt kvarter

EDC Lars Jensen: Velholdt villa i attraktivt kvarter

27. november 2021 - kl. 5:25 - af

Velkommen til Otto Banners Vej 92. Her kan I glæde jer til at opleve en særdeles velholdt villa med en yderst attraktiv beliggenhed i Sæby, hvor børnefamilien eller ægteparret med vokseværk kan bo mange år i fremtiden. Her får I i den grad mulighed for at finde jer til rette, og alt hvad I kan drømme om, er inden for rækkevidde. Her sætter I jer i kort afstand til skole, daginstitutioner, fritidsfaciliteter og indkøb. Sæby er en by som summer af charme og en hyggelig stemning hele året. Oplev det fantastiske havnemiljø, eller benyt dig af den omkringliggende natur med skov og strand.

Ejendommen er opført i 1973 og senest i år 2015 skete der en større renovering af tag, udhæng, gavle, tagrender samt efterisolering af loftrummet. Boligen råder over 155 boligkvadratmeter fordelt over ét plan. I får 4 gode værelser med mulighed for at etablere det femte værelse efter behov. Det ene værelse har adgang til eget toilet og udgang til en sydvendt terrasse. Derudover finder i et badeværelse fra år 2010 samt endnu et toilet. I får et fint lyst køkken fra år 2006 med nem adgang til stor stue med godt lysindfald fra sydvest og med udgang til dejlig ugeneret terrasse. I stuen er der god plads til både spiseplads samt sofahjørne. Desuden skete der også en større renovering i år 2006 hvor køkkenet blev udskiftet og i 2010 blev der etableret gulvvarme i entré, køkken, stue og bryggers. Alle husets vinduer er fra år 2007.

Til en skøn bolig hører naturligvis også en dejlig have. Her får I både en fin forhave samt en mere privat baghave mod sydvest. I baghaven får I en stor flisebelagt terrasse. Til huset får I desuden et hobbyværksted og udhus.

Velkommen hjem!

Adresse: Otto Banners Vej 92, 9300 Sæby

Mægler: Lars Jensen

Sagsnr: 93005785

Type:  Villa

Boligareal: 155 kvm2

Grundareal: 860 Kvm2

Rum: 5

Værelser: 4

Antal plan: 1

Byggeår: 1973

Energimærke:  C

Pris: 1.798.000

Ejerudgifter: 2.020 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'EDC Lars Jensen: Velholdt villa i attraktivt kvarter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER