Erkendtlighed til betjente der reddede mand op af Sæby Havn

Erkendtlighed til betjente der reddede mand op af Sæby Havn

26. november 2021 - kl. 17:38 - af

Nogle gange kommer der brev hele vejen fra rigspolitichefen, til menige politifolk her i Nordjylland. Et særligt dusørbrev, som leveres med et tak, et skulderklap fra nærmeste leder og en lille erkendtlighed på kontoen.

Sådan et brev fik to betjente fra Nordjyllands Politis patruljetjeneste i Frederikshavn for nylig. I september reddede de nemlig en nødstedt person op fra Sæby havn.

Da patruljen ankom til stedet, var den nødstedte person i vandet med mange store bølger. Personen var afkræftet og kunne ikke selv komme op, og der var for langt ned fra kajkanten til, at patruljen kunne hjælpe derfra. Allerede på vej til stedet aftalte de to kolleger arbejdsfordelingen: Den ene afklædte sig uniform og våben og sprang i vandet for at hjælpe den nødstedte hen til en redningsstige, mens den anden blev på kajen for at trække den nødstedte op.

Og her kommer en vigtig pointe: Undervejs kom nemlig en borger forbi, som hjalp patruljen med at få halet den nødstedte person op i sikkerhed på kajen. Og det betød virkelig meget for de to politikolleger, for det er ikke bare sådan lige at få løftet en helt afkræftet person op fra en havn. Så en stor tak til dig, der hjalp den dag! – og i det hele taget tak til alle jer, der kommer og giver en hånd med, når det gælder derude i virkeligheden.

Kollegaen, der sprang i vandet, sagde om sin indsats:
”Jeg synes, det er mit arbejde, når vi står i sådan en situation. Hvem skal ellers gøre det? Jeg kan ikke bare stå på kanten og se personen slippe.”

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Erkendtlighed til betjente der reddede mand op af Sæby Havn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER