Glatte veje i store dele af Sæby midtby

Glatte veje i store dele af Sæby midtby

19. november 2021 - kl. 11:10 - af

Nordjyllands Beredskab og Park & Vej har torsdag og fredag været til stede i stort set hele midtbyen. Årsagen er, at en lastbil torsdag sad fast i forbindelse med gravearbejde på den gamle skole grund i Skolegade, og efterfølgende er kørt fra stedet med en sprunget hydraulik slange.
De ca. 300 liter lastbilen indeholder er derfor rendt ud, og med hjælp fra andre trafikanter blevet slæbt rundt i stort set hele byen.

Torsdag blev der spredt sand flere steder bl.a. i Skolegade, Chr. Pedersens Vej og Jernbanevej, men det var desværre ikke nok.

I dag fredag blev Beredskabet kaldt ud endnu engang, da en mand var væltet på sin cykel i Skolegade i forbindelse med et venstre sving, hvor der lå olie på vejen. Manden havde pådraget sig en bule i panden og en ridset cykel, så der er fortsat glat flere steder og Park & Vej er endnu engang ude med sandsprederen i et større område omkring den gamle skole grund.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Glatte veje i store dele af Sæby midtby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER