Kalder alle turismeinteresserede: Briefing på Knivholt Hovedgaard

Direktør Destination Nord, Tonny Skovsted Thorup

Kalder alle turismeinteresserede: Briefing på Knivholt Hovedgaard

15. november 2021 - kl. 8:09 - af

Destination NORD inviterer turisme- og oplevelsesbranchen i vores del af Nordjylland til en tempofyldt gennemgang af indsatserne i 2022. Det sker ved en ”Morgenbriefing” på Knivholt Hovedgaard den 23. november.

Året går på hæld, og det er tid til at se tilbage, men især fremad mod nye højder. Destination NORD blev oprettet per 1. januar 2021, som det nye destinationsselskab for Frederikshavn, Læsø, Brønderslev og Aalborg kommuner og er nu klar til at gøre status og fortælle turismeerhvervet om planerne for det kommende år:

– Vi har glædet os meget til at kunne invitere turismeerhvervet til denne briefing. Vi kommer både til at dykke ned i de aktuelle tal og give et overblik over situationen og udviklingerne lige nu, og så løfter vi sløret for næste års aktiviteter. Det bliver både inden for dansk og international markedsføring, destinationsudvikling og turismeprojekter, siger adm. direktør Tonny S. Thorup fra Destination NORD.

På programmet er bl.a. en kort introduktion til nogle af de nuværende og fremtidige samarbejder, partnerskaber og projekter, som er med til at udvikle vores destination i en mere digital og bæredygtig retning.

Derudover en gennemgang af de nyeste tal på vores vigtigste nærmarkeder, nye trends og den ændrede rejseadfærd.

Gode takter for det nye år

Også 2021 har båret præg af pandemien, og de udenlandske overnatninger har manglet – særligt de norske og svenske gæster, hvor overnatningerne i de fire kommuner denne sommer i forhold til 2019 er faldet med hhv. 84 % og 76 % sammenlignet med 2019.

– Vi har en stor udfordring i at fastholde det rekordstore antal danskere (og tyskere), som har gæstet os i 2021 – og en endnu større udfordring i at få vundet nordmænd og svenskere tilbage. Det er godt, at vi ser ind i en sæson med gode muligheder for at tilbageerobre noget af det tabte. Generelt er der god grund til optimisme. Vi har allerede igangsat en massiv markedsføringsindsats på at få nordmændene, som er vigtige for både Frederikshavn og Aalborg, tilbage allerede her i efteråret og julen, fortæller Tonny S. Thorup.

Morgenbriefingen afholdes på Knivholt Hovedgaard den 23. november. Alle interesserede er velkomne, og tilmelding sker på www.destination-nord.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kalder alle turismeinteresserede: Briefing på Knivholt Hovedgaard' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER