Usikkerhed om det borgerlige borgmesteralternativ…

Usikkerhed om det borgerlige borgmesteralternativ…

12. november 2021 - kl. 14:39 - af

…er det sidste, Frederikshavn Kommune har brug for.

Der var spændende debat på TV2-Nord tirsdag i denne uge – præcis en uge før valget. Mange emner var oppe og debatten viste tydeligt, at enigheden og samarbejdsviljen var stor. Og der var en klar erkendelse af, at man kommer længst i samlet flok.

Et sted var uenigheden på den borgerlige fløj dog klar: konservative og Dansk Folkeparti vil ikke pege på Venstres Mette Hardam som borgmester uagtet af Venstre er det eneste borgerlige parti, der sidder i byrådet. Jeg blev noget overrasket over denne underkendelse af Mette Hardam som de borgerliges bud på en borgmester – ikke mindst set i lyset af, at meningsmålingerne spår Konservative og Venstre til at blive lige store ved valget.

Egentlig kan jeg være ligeglad med, hvor driftsikker den borgerlige fløj er. Jeg har valgt min borgmester. Men jeg er nødt til at sige, at mistilliden mellem de tre borgerlige partier ganske enkelt er det sidste vores kommune har brug for. Hvis ikke man kan finde fælles fodslag med dem, man ligner mest, hvordan vil man så styre en kommune med endnu større forskellighed?

Vi har brug for fællesskab og sammenhold i Frederikshavn Kommune – ikke ødelæggende splittelse.

Anders Brandt Sørensen (S)

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Usikkerhed om det borgerlige borgmesteralternativ…' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER