Prebens største ønske gik i opfyldelse

Fotos: Sæby Billard Klub

Prebens største ønske gik i opfyldelse

10. november 2021 - kl. 14:00 - af

Fredag den 5. november modtog Sæby Billard Klub et opkald fra Betina Lynge Larsen. Betina startede med at fortælle lidt om hendes far, Preben Lynge Havgaard, som bliver 74 år her senere på måneden. Betina fortalte, at Prebens største ønske var at få lov til at prøve at spille en rigtig snookerkamp.

Billard har altid fyldt meget i Prebens liv og de senere år har det været snooker. Hvergang der er snooker i tv, så følger Preben med. Hans største idol er John Higgings.

Sæby Billard Klub valgte at gå all in for at opfylde Prebens største ønske. De aftalte med Prebens datter Betina, at Preben kunne komme søndag den 7. November kl. 13.00, og få lov til at spille en kamp med dommere og hvad der ellers hører til.

Klubben kontaktede Fresani ApS i Frederikshavn, som tilbød at sponsorere en flot platte til dagens begivenheder. SuperBrugsen i Sæby sponsorerede samtidig flere lækre specialøl, som Preben kunne få i gave.

“Vi startede den store oplevelse med en dejlig kold Tuborg og derefter begyndte kampen. Flemming Egeborg, som var Prebens modstander, lagde ud. Så blev det Prebens tur. Desværre er øjemålet ikke, hvad det har været og Preben syntes godt nok, at der var langt fra den ene til den anden ende af det store 12 fods snookerbord. Samtidig er Preben lidt dårligt gående, så han satte sig ned og havde brug for en lille pause”, lyder det fra Sæby Billard Klub.

“Vi hørte Preben om vi skulle finde en, der kunne spille for Preben og det ville han gerne. Vi valgte Daniel Kandi Andersen, som må betegnes, som en af Danmarks bedste snookerspillere. Daniel spillede færdig for Preben og gav desuden Preben en gave, nemlig et professionelt snooker kridt, som både Daniel og Prebens store idol John Higgings spiller med”.

Daniel lavede derefter lidt snooker opvisning for Preben. Politiker Mette Hardam valgte også at ligge vejen forbi i hendes stramme program for at tage en snak med Preben. De rundede dagen af med lidt smørrebrød, og Sæby Billard Klub sendte Preben glad og træt hjem.

Som han sagde, “det var ligesom juleaften og nu er det tid til en morfar”.

En kommentar til “Prebens største ønske gik i opfyldelse” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Prebens største ønske gik i opfyldelse”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Prebens største ønske gik i opfyldelse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER