Oplagt familievilla på yderst central placering i Sæby midtby

Oplagt familievilla på yderst central placering i Sæby midtby

7. november 2021 - kl. 5:30 - af

home Sæby – Læsø: Mange værelser, to badeværelser og gæstetoilet.

Her udbydes en rummelig villa med plads til den store familie og på en yderst attraktiv beliggenhed på Søtoften 9, som er en blind vej, der er placeret centralt i Sæbys bymidte.

Boligen er oplagt til den større familie, da den rummer fire værelser og et stort disponibelt rum, samt to badeværelser.

Villaen er opdelt med værelses- og badeværelsesafdeling i den ene ende af boligen, huset centrum – opholdsrummet med køkken, alrum og stue samt en tilbygning med disponibelt rum, toilet og udestue.

Husets centrum er opholdsrummet, hvor der er plads til at hele familien kan samles og være sammen både under madlavning, spisning og hygge i sofaen. Der er et flot IKEA køkken fra 2019 med elementer i mørke farver, der står flot i det ellers lyse opholdsrum med gennemførte gulve. Fra køkken er der halvvæg til stuen, hvor det er indrettet hyggeligt sofaareal. I forlængelse af stue og køkken er alrummet, hvor der er plads til langbord. Der er brændeovn i hjørnet af rummet, som sikre hyggen og varmen i opholdsrummet. Fra alrummet er der adgang til tilbygning, hvor der er et disponibelt rum, et toilet og en udestue.

Indgangen til huset har rummelig garderobe og entré med plads til vaskefaciliteter, samt fordelingsgang til opholdsrummet og værelsesafdelingen. Der er fire værelser i god størrelse, samt to badeværelser.

Boligen opvarmes af brændeovn og pillefyr.

Der er bred flisebelagt indkørsel med plads til flere køretøjer, samt fint udhus, der bruges til opbevaring og haveredskaber, samt fyrrum. Haven er primært anlagt med græs og få bede, der gør haven nem at vedligeholde. Der er desuden anlagt fliser omkring huset, så det er nemt at komme hele vejen omkring boligen.

I haven er der i 2021 anlagt en flot træterrasse med plads til havebordet, loungesæt og højbede. Der er pavillon med gril, et mindre skur til opbevaring og et drivhus.

Kort fortalt får I her en villa med god plads til hele familien og super central placering med kort afstand til skole, indkøb, havn, strand, skov og meget meget mere.

Pris: 1.798.000 kr

Udbetaling: 90.000

Ejerudgifter pr. måned: 2.115 kr

Energiklasse: E

Boligareal: 155 m2

Grundareal: 800 m2

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oplagt familievilla på yderst central placering i Sæby midtby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER