For 45. år i træk sælges Y’s Mens Clubs julekalender

De unge FDF´er fra venstre Karl, Mathias og Asger. Foto: Y's Mens Club

For 45. år i træk sælges Y’s Mens Clubs julekalender

6. november 2021 - kl. 11:48 - af

Y’s Mens Klubberne i Danmark præsenterer for 45. år i træk den landsdækkende Regions-julekalender, som i Sæby sælges af FDF og medlemmer af Sæby Y´s Mens Club.

Hos FDF er alle mand ude for at sælge julekalendere den 13.11. Her bydes børn, ledere og forældre på morgenkaffe kl. 8.30 inden salget påbegyndes. Salget af julekalenderen giver et pænt tilskud til FDF’s aktiviteter. Tag godt imod dem.

Selv om det er 45. gang Y’s Mens Julekalenderen udkommer, er den stadig en tilbagevendende glæde for mange mennesker, som ved køb af kalenderen er med til at støtte Y’s Mens klubbernes sociale og humanitære arbejde i ind- og udland.

Køberne af kalenderen kan glæde sig over den farverige forside med karikaturtegninger af bl. a. kongefamilien, politikere og kendte personer. Forsiden er i år tegnet af den kendte tegner og illustrator Bob Katzenelson, som er kendt for at lave satiretegninger, der bringer smilene frem.

Køber man Y’s Mens julekalenderen har man chance for at vinde et gavekort á kr. 200,- bag hver af de 24 låger. Den samlede gevinstsum er på 121.600 kroner.

Annoncørerne på julekalenderens bagside er i år: Spar Nord, EDC Lars Jensen, Sæby apotek, Kalhøj, Galleri 2ti og Søren Jensen´s Eftf. A/S, som er med til at støtte julekalenderens formål.

Y’s Mens Klubberne i Danmark er en international serviceorganisation med lokalklubber over hele landet. Klubberne har nær tilknytning til KFUM & KFUK.

Kalenderen bliver solgt i ca. 38.000 eksemplarer. Kalenderens pris er 40 kr., og man kan være sikker på, at skulle man ikke selv være en heldig vinder, så vil der være gevinst hver gang til dem, hvor vi kan yde økonomisk hjælp til fattige og nødlidende verden over.

Kalenderen må sælges fra den 24. oktober til den 23. dec.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'For 45. år i træk sælges Y's Mens Clubs julekalender' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER