Nye ledere i Odd Fellow logerne i Frederikshavn

Nye ledere i Odd Fellow logerne i Frederikshavn

4. november 2021 - kl. 5:35 - af

De fire Odd Fellow loger i Frederikshavn, der har medlemmer fra både Sæby og Frederikshavn, har valgt nye ledere for den næste to-årige periode (2021-23) :

I søsterloge nr. 54 “Gry” er Mergith Berg Houbak valgt som ny overmester og Lone Mariager som ny undermester. Anne Marie Frederiksen er valgt som sekretær, Anette Bak Jørgensen kasserer og Else Marie Graven skatmester.

I broderloge nr. 64 “Julius Meyer” er Jørn Houbak valgt som ny overmester og Lars Løvendahl Mogstad som ny undermester. Morten Skjoldsøge er sekretær, Børge Egebak Jensen kasserer og Erik Johannes Blok skatmester.

I søsterloge nr. 96 “Terebinte” er Karina Nyeman-Thode valgt som ny overmester og Bente Aalbæk Jensen som ny undermester. Randi Juhl Nissen er sekretær, Jytte Bertelsen kasserer og Birgit Geertsen Hansen skatmester.

I broderloge nr. 102 “Ora Plana” er Poul Christensen valgt somny overmester og Karsten Nyeman-Thode som ny undermester. Ole Frydkjær Thomsen er valgt som sekretær, Kim Dan Thomsen kasserer og Kurt Erik Hansen skatmester.

Titlerne som henholdsvis over- og undermester svarer til formand og næstformand i foreningssammenhæng.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nye ledere i Odd Fellow logerne i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER