EDC Lars Jensen: Indflytningsklar nyhed i attraktivt kvarter

EDC Lars Jensen: Indflytningsklar nyhed i attraktivt kvarter

31. oktober 2021 - kl. 5:16 - af

På Bispevang 9 bosætter I jer særdeles attraktivt nær Sæby Centrum. Fra adressen er der få minutters gang til havnen, stranden, torvet samt gode indkøbsmuligheder. Desuden finder I Sæby bypark tæt på adressen, hvor der er petanque-bane, multiba-ne og en fin legeplads til de små. Hvis I har børnehavebørn, finder i børnehaven Bi-spevang lige rundt om hjørnet.

Her får I en særdeles velholdt ét-plans villa på 128 kvadratmeter, hvor I kan bo man-ge år i fremtiden. Villaen er opført i 1970 og renoveret i 2015. villaen byder på stort lyst køkken, hvor der er plads til at hele familien kan inddrages i madlavningen. I di-rekte forlængelse af køkkenet finder I spisestuen med direkte udgang til en sydvendt terrasse, hvor de lune sommeraftener kan nydes. Derudover finder I en stor lys stue. Desuden byder huset på 3 gode samt store værelser, bryggers med plads til vaske-søjle og opbevaring samt en entre. Huset har gennemgående gulve og klinker i hele huset, som sikrer jer en god rød tråd. Samtidig går elementerne igen i både køkken og bryggers. Som et stort plus til boligen, er der indlagt gulvvarme i hele huset.

Grunden byder på 787 kvadratmeter, hvor der er god plads til hele familien. I haven finder I en skøn sydvendt terrasse, hvor der er rig mulighed for at nyde en god kop kaffe mens de små leger i haven. Til huset hører desuden en fin carport samt et lille skur med plads til haveredskaber.

Går I og drømmer om et nyt og indflytningsklart hjem, hvor helhedsindtrykket er i top? Så kontakt EDC Lars Jensen.

Adresse: Bispevang 9, 9300 Sæby

Mægler: Cathrine Frahm Færløv

Sagsnr. 93005646

Type: Villa

Boligareal: 128 m2

Grundareal: 787 m2

Rum: 4

Værelser: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 1970

Energimærke: D

Pris: 1.698.000 kr.

Ejerudgifter: 1.708 kr

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'EDC Lars Jensen: Indflytningsklar nyhed i attraktivt kvarter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER