Selvstyrende teams i udekørende hjemmepleje

Selvstyrende teams i udekørende hjemmepleje

29. oktober 2021 - kl. 6:17 - af

Så er Debat Festivalen igang!

Der var mange emner op at vende, og er der en ting, som vi alle gik hjem med, så er det, at Frederikshavn kommune er et godt sted at bo. Et emne, som blev bragt på banen, og som gør mig glad, er små selvstyrende teams i hjemmeplejen.

Jeg arbejder til dagligt i hjemmeplejen og ved, hvordan det er som ansat, når man til tider har flere forskellige borgere. Jeg møder også den følelse borgeren sidder med, når deres hjem bliver besøgt af mange forskellige ansatte.

Jeg har for nyligt foreslået selvstyrende teams i hjemmeplejen i kommunen.

Hvorfor selvstyrende teams? Fordi det giver borgeren mere livskvalitet, nærhed og tryghed, at de kender den der træder ind af døren hver dag.

De ansatte vil få mere kvalitet i deres arbejde, mere ro til at løse opgaven så patientsikkerheden højnes, og det vil uden tvivl give et endnu bedre arbejdsmiljø.

Små selvstyrende teams, hvor borger og ansat kender hinanden.

Rom blev ikke bygget på en dag, men jeg ved, at vi i Socialdemokratiet vil fortsætte med at prioterere velfærd, og vi ved, at vi står overfor en særlig opgave indenfor ældreområdet. Vi er igang med at kigge på selvstyrende teams, som er en hollandsk model, som har succes andre steder.

Frederikshavn kommune skal fortsat være et godt sted at bo og arbejde i.

Tina Kruckow byrådskandidat og Social-og sundhedsassistent

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Selvstyrende teams i udekørende hjemmepleje' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER