Sport betting bliver i større grad accepteret blandt de unge danskere

Sport betting bliver i større grad accepteret blandt de unge danskere

27. oktober 2021 - kl. 8:19 - af

Sport betting er blevet mere tilgængeligt og socialt accepteret i Danmark samt andre steder i verden. Især unge danske mænd lægger ikke skjul på, at de ofte kan lide at satse penge på fodbold og andre sportsgrene. Hvordan kan det være at sport betting er blevet mere socialt accepteret i Danmark? Det kigger vi på i resten af denne artikel.

Hvem kan lide at spille på sport?

Ifølge en undersøgelse af YouGov er det især mænd, der satser sine penge på sportsbegivenheder som for eksempel betting football eller lignende. Op mod 89 procent af tipsters er mænd, og tæt på 40 procent af dem er mellem 18 og 29 år. Typisk bor de i storbyen, sådan er det i hvert fald med 40 procent af de adspurgte af YouGov i den tidligere nævnte undersøgelse. Ikke overraskende går de fleste også op i sport. Ud af de adspurgte mennesker gik 69 % op i sport. Derudover havde 40 procent en interesse inden for IT og computere, mens 36 % havde en interesse i erhverv og finans.

Internettet gør alting mere tilgængeligt

Der opstår ofte tabu om temaer, når der er manglende viden om dem. Sådan lå landet før i tiden i forhold til sport betting. Da der ikke var meget information om, hvad det vil sige at placere sportsvæddemål, kunne befolkningen muligvis have en tendens til at føle, at det ikke var smart at gøre.

I dag er verdenssituationen er blevet vendt op og ned, da det handler om meget mere end blot at spille på en fodboldkamp. En dygtig tipster kan prale med at være god til at forudsige resultater på sportsbegivenheder. Det er bestemt imponerende, da det kræver analyse, strategi, budgetplanlægning og andre gode menneskelige egenskaber. Derfor har den yngre danske befolkning måske en anden holdning til sportsvæddemål end den ældre del af befolkningen.

Fodboldstjernerne baner vejen for accept

Mange danskere ser op til de danske landsholdspillere. Derfor er netop de spillere med til at udbrede den sociale accept af at spille på sport. Vi har tidligere set Nicklas Bendtner reklamere for et betting firma, og den danske landsholdsanfører Simon Kjær har også optrådt i en reklame for en bookmaker. Måske har sportsudøvere før i tiden taget afstand fra sportsvæddemål, men nu til dags er der altså flere, som nærmest opfordrer mænd og kvinder til at satse på sport.

Meget mere end bare sportsvæddemål

En af årsagerne til at online bookmakere også er blevet mere accepterede bunder i, at bookmakere byder på meget mere end sport. Ofte er der ekspertrådgivning fra tidligere fodboldspillere, og det er mange gange også en god løsning til at streame sport lovligt på nettet.

Det handler om at kende til sportsgrenen

I sidste ende kan det konkluderes, at det sociale accept nok ikke har meget at gøre med alder. Det handler mere om at kende til de involverede faktorer, og hvad det vil sige at være dygtig til at satse på sport. Naturligvis er det sandt, at den yngre del af befolkningen sikkert i højere grad vil acceptere spil på sport, da de er vokset op med det, men sådan ligger landet også med mange andre temaer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sport betting bliver i større grad accepteret blandt de unge danskere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER