EDC Lars Jensen: Etplansvilla i attraktivt og børnevenligt kvarter

EDC Lars Jensen: Etplansvilla i attraktivt og børnevenligt kvarter

24. oktober 2021 - kl. 5:36 - af

Med adresse på Peder Munks vej 20 placerer I jer attraktivt i Sæby – et attraktivt sted for især børnefamilier. Fra adressen har I kort gang til skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter. Området er præget af mange grønne områder samt stisystemer, som flittigt kan benyttes til at få luftet familiens 4-benede venner.

Boligen råder over 134 boligkvadratmeter med en god planløsning. Stuen udgør uden tvivl villaens samlingspunkt, da den har en stor størrelse med plads til både sofa- og spisebordsarrangement. Der er derudover direkte udgang til en dejlig sydvendt terrasse og det store vinduesparti inviterer flittigt sollyset ind. Herudover byder boligen på et fint lille køkken med mulighed for at skabe spiseplads i forlængelse heraf, bryggers med vaskesøjle, entré, gæstetoilet og et badeværelse med badekar. Dertil kommer 3 gode værelser, som kan anvendes præcis, som jeres familie ønsker.

Grunden byder på hele 979 kvadratmeter, hvor der er masser af plads til at folde sig ud. Den store græsplæne indbyder til leg og aktivitet. I haven finder I desuden en lækker sydvendt terrasse hvor der er rig mulighed for at nyde solen, mens de små boltrer sig haven. Indkørslen fører jer op til en carport på 31 kvadratmeter med plads til bil. I forlængelse heraf finder I et godt skur med plads til opbevaring.

Mangler I et hjem, som skal skabe rammerne for jeres familie? Så er Peder Munks Vej 20 et meget godt bud.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Adresse: Peder Munks Vej 20, 9300 Sæby

Mægler: Lars Jensen

Sagsnr: 93005826

Type:  Villa

Boligareal: 134 kvm2

Grundareal: 979 Kvm2

Rum: 5

Værelser: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 1972

Energimærke:  E

Pris: 1.298.000

Ejerudgifter: 1.844 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'EDC Lars Jensen: Etplansvilla i attraktivt og børnevenligt kvarter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER