Nybolig Sæby: God beliggenhed i Sæby Syd

Nybolig Sæby: God beliggenhed i Sæby Syd

23. oktober 2021 - kl. 5:47 - af

I den populære sydlige bydel af Sæby, er der stisystemer til skole, daginstitutioner og idrætsanlæg, som giver os alle en mere sikker vej dertil. Stranden ligger få hundrede meter fra huset. Indkørslen er flisebelagt, med carport og udhus bagved. Der er overdækket mellem carporten og huset, således at man i f.eks. regnvejr kan komme ind i huset uden at blive våd. Inde i den dejlige lukkede have, har sælger fået monteret et stort orangeri, som gør at man udvider sæsonen, man kan sidde i haven og nyde den. Der er to indgange ind i huset fra indkørslen. Den ene er indgangen til bryggerset og den anden er ind i entreen. I bryggerset er der god plads til vaskemaskinen samt flere gode skabe og bordplads. Fra bryggerset kommer man ind i køkkenet, som har godt med skabsplads samt god plads til et langbord. Der kommer godt med lysindfald ind i rummet fra de store vinduer ud mod terrassen. Bag køkkenet er der to værelser, det ene med udgang til orangeriet. Fra entreen er der adgang til husets badeværelse, som har lyse klinker og bruseniche. Soveværelset er stort med separat walk-in rum. Stuen er todelt med et stort opholdsrum med brændeovn som støder op til køkkenet og den anden del har loft til kip samt udgang til haven og terrassen.

Kunne dette vække jeres interesse, står vi altid klar til at fremvise huset og haven for jer. Det er et hus med mange muligheder for at danne ramme til den perfekte bolig for jer.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/sadelmagervej/105085/933570

Sag nr.: 933570

Adresse: Sadelmagervej 58, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.595.000, –

Udbetaling: Kr. 80.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 2.123, –

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 6.890,-/5.882,-

Bolig areal: 144 m2

Grund: 950 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført: 1987/2003

Energimærke: C

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: God beliggenhed i Sæby Syd' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER