Morgefriske kandidater hos Konservative

Foto: SaebyAvis.dk

Morgefriske kandidater hos Konservative

23. oktober 2021 - kl. 12:38 - af

Allerede fra morgenstunden var der summen af liv og masser af aktivitet på Trafikcenter Sæby Syd.

I dag skydes valgkampen for alvor i gang og klokken 9 var ca. 35 fra Det Konservative Folkeparti samlet for at spise morgenmad og få de sidste detaljer på plads inden dagens helt store projekt skulle skydes i gang, opsætning af valgplakater i den sydlige del af Frederikshavn Kommune.

Udover spidskandidat til byrådet John Lamp Henriksen og Regionspolitiker Per Larsen var stort set alle opstillede til stede og specielt hos de unge kandidater kunne man fornemme spændingen forud for de sidste godt 3 ugers valgkamp.

Efter morgenmaden fik bestyrelsesmedlem Thomas Rugholm ordet. Han orienterede om regler og retningslinjer for opsættelse af plakater og andet materiale i bybilledet, således alt foregår helt efter bogen.

Valgplakaterne lå alle på paller ved Trafikcentret og nu var den store opgave så, at få dem fordelt mellem de mange hjælpere, der havde afsat denne fantastiske solskinslørdag til opsætning af valgplakater. Men planen var klar og hurtigt var der en sværm af mennesker på forpladsen med valgplakater der blev lagt i bagagerum og trailere, så alt var klar til klokken var 12, og arbejdet for alvor måtte påbegyndes.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Morgefriske kandidater hos Konservative' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER