Læserbrev: Det er en halv sandhed

Læserbrev: Det er en halv sandhed

23. oktober 2021 - kl. 9:03 - af

Hr. Jørgen Henriksen (JH) går på disse sider i rette med mit tidligere indlæg. Man kunne få den tanke, at JH er nervøs for sit genvalg siden, han i den grad går efter manden, frem for bolden.

Når det fremhæves, at det socialdemokratiske flertal der er gået efter besparelser, er det både en halv sandhed og i særdeleshed fugle på taget. Da ambulancekørslen i flg. loven skulle i udbud, havde S den holdning at regionen skulle køre alle ambulancer selv. Derfor bliver administrationen bedt om at komme med et kontrolbud. Et bud, som efterfølgende viser sig ikke at indeholde alle udgifter, en detalje, som S vælger at se bort fra. På forespørgsel om, hvor eksempelvis de administrative udgifter kan læses, er svaret at administrationen sagtens kan klare dette med nuværende bemanding?

Den socialdemokratiske formand gør ofte opmærksom på, at privatiseringer ikke er en ide, der gror i hendes have. Og det er netop den ideologi, der er årsag til ønsket om, at regionen selv skal køre alt. Fremover bliver det særdeles svært at kontrollere om kørslen bliver gjort den rigtige pris, hvilket også er en årsag til Venstre skepsis overfor de påståede besparelser.

Så når JH taler om fundne besparelser, er det disse midler der henvises til, midler, som Venstre gerne vil se, før vi bruger af dem. Venstre vil altid gerne være med til at gøre opgaverne så effektive, som muligt, men vil også hellere have én fugl i hånden frem for 10 på taget.

Hvad angår en akutbil til Sæby området, har jeg i flere omgange debatteret dette med medlemmer af Akut og Praksis udvalget, et udvalg, som også har en socialdemokrat som formand. Det er dette fagudvalg der indstiller til det samlede regionsråd om, hvor der er behov for indsatser. Her mødte jeg absolut ingen lydhørhed for behovet om en bil til Sæby. Formandskabet i udvalget kommer i øvrigt fra den sydlige del af regionen.

Jeg er ret sikker på, at adskillige regionsrådmedlemmer kan bevidne, at jeg gentagne gange har påtalt de alt for lange responstider, der har været i Sæby, Dybvad og Østervrå området. Så når JH påstår, at jeg lyver, skifter mening og taler med to tunger, burde JH måske kigge indad, og huske på, hvem det er, der har flertallet i regionsrådet. Hvis det socialdemokratiske ønske om en bil mere til Sæby skulle være så stort, som JH påstår, kunne de da blot have vedtaget det selv, frem for at beskylde mig for at spænde ben for det.

Med venlig hilsen
Henrik Buchhave, Kandidat til både Byråds- og Regionsråd for Venstre.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev: Det er en halv sandhed' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER