Læserbrev: Tvetunget tale fra Venstre

Læserbrev: Tvetunget tale fra Venstre

21. oktober 2021 - kl. 8:19 - af

Når Henrik Buchhave (V) senest i et læserbrev af 6. oktober skriver “…jeg (vil) fortsat kæmpe for en akut dækning” for Sæby-området må jeg sige, at den udtalelse er endog meget hyklerisk.

Den socialdemokratiske gruppe har fundet besparelser, så der var penge til endnu en ambulance i områderne Sæby, Dybvad, Hørby og Østervrå.

Socialdemokraterne gik også ind for, at der i budgettet skulle være penge til forbedringer for vores personale. Besparelserne fremkommer ved at gøre nogle af ambulancerne offentlige, faktuelt en besparelse på 24. mio. om året i forhold til budgettet, som det var.
Her er det værd at huske, at de borgerlige var imod besparelser. Så her bagefter lyder nye toner fra Henrik Buchhave om, at man vil kæmpe for en akut ambulance i Sæby-området, og at “jeg er ked af, at der ikke kunne findes en løsning”.
Jamen Venstre siger så ét i Regionsrådet og noget andet til befolkningen (Sæby, Dybvad, Hørby og Østervrå). Socialdemokraterne ønskede – og var ene herom – at ville dække disse områder. Venstre var imod også Sæby-området. Men nu nye toner! Også Henrik Buchhave har vendt på en tallerken.

Akutambulancen i Hals hjælper på de 375 udrykninger, i Himmerland 490 udrykninger. Tilbage står så Sæby og sydlige opland. Her ville en akutambulance indsat nu kunne hjælpe på ventetiden for 705 udrykninger det næste år. Disse borgere, som altså kunne have fået en akutambulance, må så vente til, at f.eks. Henrik Buchhave holder sig til, når han får chancen.

I Socialdemokratiet har vi før valget arbejdet for akutambulancen. Den vil vi også arbejde for efter valget. Det kunne være en af grundene til, at du stemmer på mig ved valget til Regionsrådet. Jeg siger det samme i regionrådssalen, som udenfor.

Jørgen Rørbæk Henriksen, medlem af Regionsrådet (A)

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev: Tvetunget tale fra Venstre' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER