J. K. Lings holder foredrag i Manegen og fortæller om Elizabeths dagbøger

J. K. Lings holder foredrag i Manegen og fortæller om Elizabeths dagbøger

21. oktober 2021 - kl. 5:34 - af

Jens Kristian Lings holder foredrag den 21. oktober kl. 19.00 om dagbøgerne, som hans mormor har skrevet fra hun var 11 år til hun lå på sit dødsleje.

J. K. Lings er forfatter, foredragsholder og fhv. lektor i dansk. Han har udgivet 24 bøger heraf 7 om Elizabeths dagbøger, som er utrolig spændende. Elisabeth fortæller om sit liv igennem årene uden filter. Det er en ærlig og sandfærdig, men gribende historiefortælling om hendes tid og de besværligheder hun havde i livet som kvinde på den tid. Hun levede fra 1873 til 1958.

Forfatteren vil fortælle om sin mormor, og om hendes liv og virke. Undervejs vil han kommentere hendes dagbogsoptegnelser, der i alt er på ca. 20.000 sider, og komme ind på, hvorfor hun skrev dagbog. Desuden vil han fortælle om det at skrive dagbog, og hvad der er særlig karakteristisk for dagbøgers indhold. Sluttelig vil han skitsere, hvad en forfatter hele tiden må holde sig for øje, når eller hvis han / hun vil skrive en dagbogsroman.

Pris 30.- for medlemmer og 50.- for ikke medlemmer. Det er inkl. kaffe og kage.

Arr.: Saltlandets historiske Forening for Sæby og Omegn.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'J. K. Lings holder foredrag i Manegen og fortæller om Elizabeths dagbøger' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER