Indlæg: 2 minus 1-vej burde erstattes af cykelsti

Indlæg: 2 minus 1-vej burde erstattes af cykelsti

21. oktober 2021 - kl. 13:00 - af

Hanne Salling har skrevet dette indlæg til debatten om 2 minus 1-vej i Sæby.

Gentagne gange har vi fra Sæbygaards side præciseret, at en ændring af vejforholdene skulle være en forbedring af muligheden for, at lokalbefolkningens børn og voksne kan komme sikkert til og fra Sæbygaard, golfklubben og ud i naturen til Understed m.v.

For et års tid siden kom det frem, at man påtænkte at lave de stiplede linjer i siderne. Vi har haft kontakt til formanden for Teknisk Udvalg, Karsten Thomsen med fotos, videooptagelser og vægtige begrundelser for, at når man laver cykelsti til Sæbygaard SKAL det være en forlængelse af den tosporede cykelsti, der slutter ved Holger Pachs Vej.

Karsten Thomsen syntes enig i, at det er en træls kurve, og at vores argumenter var gode; men man var ”varm” på at tilfredsstille flest borgere ved at fordele penge til flest mulige borgere i kommune. Der er 9 skolebørn på vej derud – 3 på Vandværksvej.

Det må da være noget sludder, at golfklubben har ønsket en 2 minus 1-vej. Jeg mener, at klubben netop gerne vil have asfalteret rabatten, så de, der går/cykler med deres golfbags, kan komme sikkert til og fra.

Tre gange har vi påpeget, at det var bedre at vente med at lave noget, til det kan blive en sikker forbedring af trafiksikkerheden. Jeg har kørt frem og tilbage på vejstykket i mørke og i dagslys. Jeg finder det UFORSVARLIGT at køre midt på vejen i den pågældende kurve.

 

 

6 kommentarer til “Indlæg: 2 minus 1-vej burde erstattes af cykelsti” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

6 kommentarer til “Indlæg: 2 minus 1-vej burde erstattes af cykelsti”

 • Helt enig med Hanne Salling.
  Jeg har endnu ikke kørt strækningen derude, men kender tilsvarende indretning på Grønlandsvej i Vejle Kommune.
  Dernede placerede de oven i købet to gummisøjler i hver ende af strækningen, for at tvinge trafikken ind på midten. De stod så tæt, at de blev smadret af lastbiler og store landbrugsmaskiner. Så blev de fjernet igen, men tænk at ingeniører i kommunen kan lave sådan noget barnlig skrammel for at opdrage trafikanter.
  Det var et mareridt at færdes der gennem skovområde og små snævre sving.

  Det er uforsvarlig, og naturstridig at køre på den måde.
  Nu får vi en fornemmelse af hvordan Langtvedvej bliver, hvis de gør det samme deroppe.

 • Hej Hanne Salling.
  Sjældent har jeg hørt noget så fornuftigt, som det du fremfører i dit indlæg.
  Jeg vil foreslå Karsten Thomsen samt hele Teknisk Udvalg, at de finder cyklerne frem og kører en tur – ikke bare lige på det omtalte sted, men på hele Understedvej, så vil man finde ud af, hvor farlig vejen er.
  2 minus 1 vej hvor der også er tung trafik, det er simpelthen no go.

 • Helt enig og cykelstien skal forlænges helt op til understedvej og så kan de godt finde maling frem til midterstriber. Der er sort på denne tid af året.

 • Jytte Christensen

  Jeg kan kun være helt enig med de foregående. Pengene til disse striber er direkte smidt ud.
  Den eneste løsning på stedet er en forlængelse af cykelstien fra Holger Pach´s vej. I øvrigt forstår jeg også sammenligningen med Langtvedvej, spændende bliver det ikke.

 • Hanne mie madsen

  Jeg kan stadig ikke forstå at byggeriet får en godkendelse uden der ikke er tænkt på øget færdsel. Der er jo ikke plads til en udvidelse og derfor skulle det aldrig været godkendt. Hvornår begynder man at se helheder?

 • Tak for jeres støtte til en reel cykelsti. Der er tung trafik til og fra lossepladsen. Biler m.trailere, vognmandsforretningers lastbiler.
  Oversigten i Sæbygårdvejens 90 grader sving er så dårlig pga træer.
  LAD OS FÅ EN SELVSTÆNDIG ASFALTERET STI. Bevilliget flere gange, men aldrig gennemført. Og nu dette kaos.
  Det er utrygt for børn og voksne der gerne vil ud i den dejlige natur.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indlæg: 2 minus 1-vej burde erstattes af cykelsti' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER