Modenhed er temaet for aftenmeditationen i Sæby Kirke

Modenhed er temaet for aftenmeditationen i Sæby Kirke

19. oktober 2021 - kl. 7:21 - af

De fleste frugter er for længst modne, er for længst plukket og måske endda spist. Det er vigtigt, at frugter er modne, når vi plukker dem ellers vil de oftest være sure, men det er ikke kun frugter, der kan modnes. Det kan en ny tanke også. Et menneske kan modnes og det kan troen også.

Ved aftenmeditationen i Sæby Kirke den 21. oktober kl. 20.00 vil ”modenhed ” blive belyst fra flere sider.

Aftenmeditationerne ved Sæby Kirke er på lidt over en halv times gudstjeneste, hvor der er god tid til refleksion over temaet på baggrund af nogle bibelord. Der er god tid til stilhed og bøn samt god tid til at lytte til musikken og være i den stemning, som de mange levende lys, der er tændt i kirken, giver.

Kom gerne og vær med.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Modenhed er temaet for aftenmeditationen i Sæby Kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER