Spændende villa med 6 værelser og tilhørende erhvervslokaler

Spændende villa med 6 værelser og tilhørende erhvervslokaler

18. oktober 2021 - kl. 5:24 - af

home Sæby – Læsø: Central beliggenhed i Sæby bymidte.

Her udbydes en sjældent unik kombination af en rummelig familievilla med bl.a. 6 værelser, samt over 200 m2 der kan anvendes til erhverv – med placering i hjertet af Sæby – Rosengyden 1.

Villaen indeholder i stueplan en rummelig entré, hvor I på den ene side af entréen går ind i stor vinkelstue med rig mulighed for at indrettet både sofaafdeling og spiseplads. Herfra er der adgang til køkken, der er indrettet med ældre u-køkken med plads til spisebord og udgang til en mindre lukket have med terrasse og lille græsplæne.

Fra entréen er der også adgang til fordelingsgang, hvor der er opsat en brændeovn. Der er desuden et rummeligt værelse, et mindre toilet samt et brygges med vaskefaciliteter. Fra bryggers er der adgang til lille opbevaringsrum med plads til at tørre tøj og herfra er der udgang til den lille have. I fordelingsgangen er der en bred stabil trappe til 1 sal, hvor du kommer op i lang fordelingsgang. Her er et lyst badeværelse, med bruser, toilet og skabsarrangement med to håndvaske. Der er indrettet fem værelser, som alle har en fin størrelse og har plads til senge, legeareal, computerplads, garderobe og hvad der ellers er brug for.

Fra stuen er der to døre, der adskiller boligen fra erhvervsdelen, så der er mulighed for at gå direkte fra stuen og ind i erhvervsdelen. Der er godt 148 m2, fordelt på forskellige rum, der kan indrettes med forskellige funktioner. Aktuelt er der indrettet kontor, vaskerum/bryggers, reol/arkivrum, værksted, depotrum og garage med port.

Alt i alt er der mange gode m2, som kan anvendes til rigtig mange formål. Udenfor er der flisebelægning med gode parkeringsforhold, eller alternativt som udstillingsplads. Parkeringsarealet er indhegnet af grøn beplantning.

Beliggenheden er helt central i Sæby midtby med kort afstand til indkøb, gågade, havn, strand og skole. Der er mulighed for at køre igennem vejen, hvorfor større køretøjer har rig mulighed for at aflevere eller hente varer.

En spændene adresse, der er interessant for jer, som ønsker at kombineret familieliv med arbejde og iværksætteri på samme adresse. Kontakt home for en fremvisning!

Pris: 2.200.000

Udbetaling: 110.000

Ejerudgifter pr. måned: 2.665

Energiklasse: C

Boligareal: 235 m2

Grundareal: 893 m2

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spændende villa med 6 værelser og tilhørende erhvervslokaler' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER