Erik Schack kan få behandlet sin arbejdsskadesag

Erik Schack kan få behandlet sin arbejdsskadesag

18. oktober 2021 - kl. 8:30 - af

Vestre Landsret afgjorde i september, at Erik Schacks hjerneskader efter Strandby-ulykken i 2014, hvor han arbejdede som ambulanceredder, var en arbejdsskade, og Ankestyrelsen har nu efter en måned valgt ikke at anke den dom.

– I syv år har Erik kæmpet, og nu ser det endelig ud til, at sagen kan få en ende. Der er ingen tvivl om, at afgørelsen er kæmpestor. Vi har måttet nedtone begejstringen, indtil vi fik endelig besked om, at sagen ikke blev anket, og den besked fik vi først sidst på ugen, siger Per Kjeldsen, formand for 3F Midtvendsyssel lørdag til TV2 Nord.

Sagen skal nu behandles som en arbejdsskadesag i Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, der tager sig af arbejdsskadesager, og Per Kjeldsen er ikke i tvivl om, at Erik Schack får erstatning, men mere i tvivl om, hvor stor erstatningen bliver. Det er noget juridisk, men det er ikke noget, der bekymrer mig, siger Per Kjeldsen og fortsætter:

– Da han har fået sin førtidspension, er der ikke tvivl om, at der er erhvervsevnetab, men der kan så være tvivl om procenterne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Erik Schack kan få behandlet sin arbejdsskadesag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER