EDC Lars Jensen: Smuk landejendom i naturskønne omgivelser

EDC Lars Jensen: Smuk landejendom i naturskønne omgivelser

17. oktober 2021 - kl. 5:42 - af

Drømmer I om at slå jer ned i smukke landlige omgivelser uden at skulle gå på krompromis med hverdagens bekvemmeligheder? Så er Skølstrupvej 8 stedet for jer. Ejendommen er totalrenoveret i 1995 og præsenterer sig absolut smukt i landskabet, hvor det sammenhængende T-hus med hvide dannebrogsvinduer og det røde tegltag byder velkommen – og her er der al den plads I kunne ønske jer. Ejendommen er beliggende blot 5 minutters kørsel fra Sæby som byder på skoler, børnehaver, gode indkøbsmuligheder, specialbutikker, livligt havnemiljø og et utal af fritidsaktiviteter for alle generationer i familien. Herudover er der blot 35 minutters kørsel til Ålborg og 15 minutter til Frederikshavn.

Her er der mulighed for at dyrke jeres hobby eller I kan arbejde hjemmefra for med en ejendom som denne er det en oplagt mulighed. Der hører 5,5 ha naturgrund med til ejendommen, så der er god mulighed for jagt og hestehold tillige får I 102 m2 hyggelig og charmerende ombygget stald som evt. kan benyttes til gårdbutik eller lignende. Endvidere stor isoleret garage/værksted med stålspær på 94 m2 med flere elporte. Ejendommen ligger forenden af en blind vej, hvor der er et minimum af trafik – så her får I en god følelse af privatliv i naturskønne omgivelser.

Med et indvendigt boligareal på 224 imponerende kvadratmeter henvender ejendommen sig unægteligt til et bredt segment af købere og den glimrende rumfordeling og de mange værelser er en stor gevinst for den store børnefamilie.

Boligen forgrener sig fra den flotte hall, og fra første færd bliver I mødt af en lys og indbydende indretning, hvor den smukke trappe til 1. salen folder sig ud. Udover den flotte hall tæller stueplan dejlig stue med brændeovn, funktionelt køkken med spiseplads, badeværelse, stort soveværelse og et uundværligt bryggers med vaskesøjle og skabsplads hvor der er rigtig god plads til opbevaring. Der er endvidere gulvvarme i hele stueplan samt genveksanlæg der sikre et godt indeklima.

Den meget rummelige 1. sal med de store velux vinduer sikre et fantastisk lysindfald og er tilegnet de private stunder. Her får I 4 gode værelser, en nydelig repos, dejligt lyst badeværelse og et stort disponibelt rum, hvor der er god plads til opbevaring.

Den sydvestvendte have er let holdt, da størstedelen af denne er udlagt med græs – så tiden kan I nyde på terrassen i rolige omgivelser omkranset af skøn natur og en smuk udsigt til ejendommes jord.

De mange muligheder kan bedst mærkes på stedet. Så hold jer ikke tilbage – bestil en fremvisning og se nærmere på Skølstrupvej 8.

Adresse: Skølstrupvej 8, 9300 Sæby

Mægler: Lars Jensen

Sagsnr: 93005831

Type: Landejendom

Boligareal: 224 kvm2

Grundareal: 55.724 Kvm2

Rum: 6

Værelser: 5

Antal plan: 2

Byggeår: 1931

Energimærke: C

Pris: 2.295.000

Ejerudgifter: 1.983 kr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'EDC Lars Jensen: Smuk landejendom i naturskønne omgivelser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER