450 unge boltrede sig til Sjov Fredag nr. 100

450 unge boltrede sig til Sjov Fredag nr. 100

17. oktober 2021 - kl. 23:10 - af

– Efter Corona nedlukninger, tørstede børnene efter at komme ud og opleve samværet på tværs af skoler og klubber. 200m kø ved indgangen bevidnede at børnene var klar fra start, de skulle ikke gå glip af aktiviteten, siger Gunnar Møller fra SIK 80.

– Vi var overvældet af den store tilslutning i fredags, akkurat, som den første aften for 25 år siden, hvor vi regnede med at der dukkede 120 børn op, og i stedet for kom der 300, fortæller Gunnar Møller.

16. marts 1998 havde Sjov Fredag deltagerrekorden med ikke mindre end 573 børn. Dengang var der besøg af Nintendobussen og 15 hold unge som konkurrerede i Spice Girls optræden, husker Gunnar Møller.

Der blev i fredags delt blomster ud til Lennart Pedersen, Ulla Kammer og Gunnar Møller Nielsen, som alle var med til at starte Sjov Fredag. Henrik Christiansen og Rikke Olsen, som er med i udvalget nu, samt Sæby Gymnastikforening, Sæby Skytteforening og Sæby Floorballklub der har være nogle af støtterne igennem årene.

Næste Sjov Fredag er den 19. november og planlægningen af denne aften er godt i gang.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '450 unge boltrede sig til Sjov Fredag nr. 100' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER