Nybolig Sæby: Sommerhus fra 1993 med god beliggenhed

Nybolig Sæby: Sommerhus fra 1993 med god beliggenhed

16. oktober 2021 - kl. 5:43 - af

Sommerhuset er oprindeligt opført i 1962, men blev fjernet i 1993 hvor man delvis på den gamle sokkel opførte et helt nyt sommerhus. Sommerhuset ligger på dejlig naturgrund i 2. klitrække med 100 m til klitterne og stranden. Hele kysten ud for Lyngså er perfekt badestrand med lyst sand overalt.

Området ligger ca. 8 km nord for Voerså, hvor der igen kommer indkøbsmuligheder i 2022. Sæby ligger 12 km nord for sommerhuset, her er der et hyggeligt købstadsmiljø med havnen og den gamle bydel som omdrejningspunkt. Havnen er i gang med en stor udvidelse, således at der bliver god plads til havsport og lystbåde mm. Ellers er Sæby byen som har ”alt”, havet, stranden, åen, skoven og et levende byliv.

Sommerhuset byder indenfor med et stort køkken alrum, hvor brændeovnen er det centrale punkt. Køkkenet er lyst med halvmur til stuedelen. Der er loft til kip og store vinduespartier ud til terrassen. Fra stuen/køkken er der adgang til de 3 store regulære værelser som alle har plads til dobbeltseng og skabe. Badeværelset er med gulvvarme og lyse klinker. Der er spabad, sauna og bruser og også plads til vaskemaskine og tørretumbler. Over badeværelset er der en stor hems med mulighed for flere overnattende gæster. Sommerhuset er renoveret indenfor de seneste år med nye lofter, tag, nymalet udvendigt, køkkenet har fået en opfrisker og generelt fremstår sommerhuset meget tiltalende og lige til at tage i brug selv.

Nuværende ejer har udlejningsaftale med Feriepartner, men har spæret for udlejning i hele 2022, da de ønsker at nye ejere selv skal have indflydelse på udlejningen.

Vi er klar til at fremvise sommerhuset når det passer for jer, alle ugens 7 dage. Ring til os på 98 40 12 00, så aftaler vi en tid.

Link: https://www.nybolig.dk/fritidshus/9300/linesvej/105085/933572

Sag nr.: 933572

Adresse: Linesvej 3, Lyngså, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 2.495.000, –

Udbetaling: Kr. 125.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.615, –

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 11.022, -/9.340, –

Bolig areal: 101 m2

Grund: 1.051 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført: 1962/1993

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: Sommerhus fra 1993 med god beliggenhed' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER