Nu kommer der igen et vaccinationscenter i din kommune

Nu kommer der igen et vaccinationscenter i din kommune

16. oktober 2021 - kl. 5:47 - af

Sundhedsstyrelsen har netop offentligt planerne for revaccination af den næste del af befolkningen mod Covid-19. I Region Nordjylland skruer man op for vaccinationerne, og opretter vaccinationssteder med tidsbestilling i alle nordjyske kommuner.

Nye steder på vej
Region Nordjylland opretter nu en lang række nye vaccinationscentre, som supplement til de eksisterende, så der fremover tilbydes vaccination i alle nordjyske kommuner. Der vil i de forskellige kommuner blive vaccineret på forskellige dage fra uge 43.

Det sker, fordi flere nordjyder over 18 år nu inviteres til revaccination for Covid-19. I første omgang inviteres dem, som har været færdigvaccineret i over 6 måneder med Pfizer-vaccinen. De borgere, der tidligere er vaccineret med Moderna-vaccinen, vil forventeligt blive inviteret i starten af november.

Allerede fra i dag bliver de første 25.000 nordjyder inviteret, og de får derfor mulighed for at lade sig vaccinere en tredje gang ved at bestille tid på www.vacciner.dk.

Da mange personer bliver inviteret samtidigt, er det muligt, at man først kan bestille en tid til revaccination om nogle uger. Det er derfor fint at bestille tid til et senere tidspunkt om nogle uger, da de to tidligere vaccinationer fortsat vil virke, og effekten kun gradvist vil aftage.

– Nu skal vi igen i gang med at vaccinere i større skala, og derfor udvider vi kapaciteten og mulighederne for at blive vaccineret i lokalområdet. Den kommende tid inviteres mange nordjyder til 3. stik, og derfor skal der bestilles tid. Det vil være med til at minimere risikoen for kø, og vi kan sikre, at vi har den rette mængde vacciner med til de enkelte vaccinationssteder, siger Anders Cinicola, chefkonsulent i Sundhedsplanlægning i Region Nordjylland.

Her er de nye steder
Der oprettes i alt 10 nye vaccinationscentre, så der er samlet 14 i Region Nordjylland. Der vil være forskellige åbningsdage, hvorfor det er vigtigt, at der bestilles tid via vacciner.dk, så man er sikker på at der er åbent, når man møder op for at få 3. stik. Hjemmesiden opdateres løbende.

De 14 steder er:

– Brovst Hallen (Jammerbugt Kommune)

– Messecenter Vesthimmerland (Vesthimmerland Kommune)

– Brønderslev Hallen (Brønderslev Kommune)

– Nykøbing Mors Hallen (Morsø Kommune)

– Midtmors Sport- og Fritidscenter (Morsø Kommune)

– Arena Nord (Frederikshavn Kommune)

– Hurup Gl. Banegård (Thisted Kommune)

– Skørping Idrætscenter (Rebild Kommune)

– Hadsund Hallerne (Mariagerfjord Kommune)

– Læsø Hallen (Læsø Kommune)

– Håndværkervej, Aalborg (Aalborg Kommune)

– Hjørring, Læsøvej (Hjørring Kommune)

– Højtoftevej 2, Thisted (Thisted Kommune)

– Hobro Sygehus (Hobro Kommune)

Som udgangspunkt skal der altid bestilles tid til vaccination, men der er mulighed for drop-in vaccination uden tidsbestilling på udvalgte steder i et begrænset tidsrum. Vaccinationscentrene og åbningstiderne kan ses på www.rn.dk/vacciner. Du kan også få hjælp til tidsbestilling hos regionens corona-hotline på tlf. 97 64 84 63.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nu kommer der igen et vaccinationscenter i din kommune' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER