Læserbrev: Det sidste plakatcirkus?

Læserbrev: Det sidste plakatcirkus?

15. oktober 2021 - kl. 14:44 - af

Så sidder de fleste af os kandidater igen med en stabel plakater med tilhørende strips, klar til ophængning så snart lovgivningen giver grønt lys. For at modstå november måneds regn, blæst og slud, er plakaterne solidt produceret af plast, og vil snart være placeret i snart sagt enhver strategisk lygtepæl i kommunen. Jeg tror ikke, der er ret mange der synes de pynter, selv om det er jo en tradition – men behøver det at være sådan?

Ved valgmøderne overgår politikerne hinanden med at lovprise miljøet og klimaet, som vi jo skal passe på – i det mindste mens valgtrommerne buldrer, og så længe det økonomisk kan betale sig. Selv fra det yderste højre med deres vanlige foragt for alle ”miljøtosserne” har man øvet sig på tidens grønne melodi.

Hvordan kan vi så bifalde et sådant unødvendigt frås med plastik, der efterfølgende ryger direkte i forbrænding? Måske fordi vi ikke tør andet, for sæt en kandidat eller et parti skulle være mindre synligt end alle de andre – og af denne årsag er vi i SF (indrømmet) også med på vognen.

Men kunne vi ikke i det kommende byråd blive enige om, at dette plakatcirkus bliver det sidste?

For år tilbage opsatte Park og Vej plakatsøjler på strategiske steder i de enkelte bysamfund, og partierne kunne aflevere deres papirplakater til kommunens folk, der så stod for opsætning og efterfølgende nedtagning.

Kunne denne praksis ikke indføres igen – når vi nu er enige om at være så miljøbevidste – lige fra det yderste venstre til det yderste højre?

Søren Visti Jensen

3 kommentarer til “Læserbrev: Det sidste plakatcirkus?” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Læserbrev: Det sidste plakatcirkus?”

 • “Det sidste løftebrudscirkus”

  Man kan også foreslå, dette valg bliver det sidste, hvor politikere fra højre til venstre løber fra valgløfter.

  Det er det samme om igen hver eneste gang vi går til valg, ingen grænser hvor mange penge der kan bruges på velfærd, skoler, kollektiv trafik, cykelstier, klima – fortsæt selv listen.

  Kommer fiskere til at opgive erhvervet uden støtte til ophugning – næsten lige som minkavlere og underleverandører der stadig venter på den lovede erstatning.

 • Palle Sørensen

  Plakatcirkus eller ej, så ville det da klæde ALLE kandidaterne at huske nedtagning af både plakater og strips når valget er ovre og ikke vente til de falder ned af sig selv !!
  Der sidder stadig strips i lygtepæle efter sidste valg

 • Hvorfor foreslår du dette når det er for sent? Det virker lidt som en gratis omgang.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev: Det sidste plakatcirkus?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER